Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen

Door Harm Groeneweg op 8 mei 2019 | Kerkplein 7, 3441 BG Woerden

Als campagne-activiteit organiseren de PvdA-afdelingen Woerden, Lopikerwaard en IJsselstein gezamenlijk op 8 mei as. een verkiezingsbijeenkomst met als thema “Zeker zijn van eerlijk werk, ook in Europa”.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. (eerlijke) internationale arbeidsomstandigheden, Europese aanbesteding en arbeidsmigratie.

We zijn bijzonder verheugd dat onze Europarlementariër Agnes Jongerius bereid is gevonden om deze onderwerpen toe te lichten. Jocko Rensen, de ‘vloggende wethouder’ van Montfoort, en Jesse Koops, secretaris van FNV Jong, zullen haar bevragen hoe zij de PvdA-doelen voor Europa wil gaan bereiken. Uiteraard zal er volop gelegenheid zijn met elkaar over deze onderwerpen te discussiëren.

Locatie: zaal “Plein 7”, Kerkplein 7, 3441 BG Woerden.
Datum/tijd: woensdagavond 8 mei, 20 – 22 uur.
Parkeren is mogelijk in parkeergarage Castellum. Indien u met een van ons wilt meerijden, kunt u contact opnemen met Harm Groeneweg, 06-53315912.

Deze 8e mei speelt Ajax de Champions League thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Na het slot van de bijeenkomst willen we, voor diegenen die dit niet willen missen, gezamenlijk de 2e helft van deze wedstrijd kijken.

Kortom, dit belooft een zeer interessante en gezellige avond te worden.
Van harte welkom!!

Harm Groeneweg,

Harm Groeneweg

Harm Groeneweg

“Ik ga voor een groene, gezonde stad, voor een geweldig IJsselstein!” Als landbouwkundige weet ik maar al te goed hoe belangrijk de natuur is. Een groen IJsselstein is een gezond IJsselstein. Groen zorgt voor een milder klimaat, bomen en planten zijn de longen van de stad en leggen CO2 vast. Maar groen biedt ook speelruimte

Meer over Harm Groeneweg