LIjsttrekker en thans commissielid Bestuur

Marlieke van Schalkwijk

Marlieke van Schalkwijk

Over Marlieke van Schalkwijk

“Ik strijd voor een sterke start voor iedereen! Goed onderwijs en een klimaatbestendige toekomst. Fijn wonen voor alle generaties.”

De komende jaren staan we voor grote uitdagingen op het gebied van wonen, het klimaat en kansengelijkheid. De komende gemeenteraadsverkiezingen gaan echt ergens over. Ik ga me keihard inzetten voor een betaalbare woning voor iedereen. Een zorgeloze jeugd voor elk kind en een klimaatbestendig IJsseslstein. Ik geloof erin dat we het allemaal beter hebben als het met iedereen goed gaat.

Laat u nooit vertellen dat het niet kan. Als dochter van een bakker zag ik hoe je met hard werken, veel inzet en liefde de beste broden bakt. Zo kan het ook voor onze stad. Met hard werken, veel inzet en liefde ga ik bouwen aan een sterk IJsselstein voor iedereen.

IJsselstein: de stad waar ik me met hart en ziel voor wil zetten.

Marlieke van Schalkwijk, 25 jaar – strategisch adviseur. 

Marlieke is de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen jaren heeft ze al haar politieke steentje bijgedragen. Eerst als bestuurslid en de afgelopen twee jaar als commissielid.  En nu is zij dan, mede op voordracht van fractieleider Paul, gekozen tot onze lijsttrekker!