Rode actietent & zwerfvuil knipperen

20 oktober 2021

Zaterdag 16 oktober jongstleden heeft de  PvdA IJsselstein haar rode actietent opgezet aan de Schepenensingel. In de omliggende straten heeft een aantal PvdA-ers, waaronder ook kandidaat gemeenteraadsleden, de handen uit de mouwen gestoken om zwerfvuil te verwijderen.

Wederom blijkt dit een zeer laagdrempelige manier te zijn om in contact te komen met de mede inwoners van IJsselstein en uit eerste hand te horen wat er speelt in de wijk. Daarnaast wordt het ook zichtbaar schoner.

“Een duidelijke win-win situatie” aldus Ad van Dongen, bestuurslid en activiteiten coördinator. “En dit past uitstekend in onze permanente campagne waarbij we nu al weer 4 jaar met grote regelmaat in IJsselsstein zijn te vinden om de handen voor onze stad uit de mouwen te steken.”

Zaterdag 30 oktober aanstaande wordt de tent opgezet bij winkelcentrum De Clinckhoeff waar tussen 12.30 en 14.30 weer diverse sociaaldemocraten zwerfvuil zullen verwijderen.  Bewoners zijn van harte welkom bij de rode tent om zaken te melden en ideeën voor hun wijk te bespreken.