Hartverwarmend resultaat kerstactie PvdA IJsselstein

11 december 2021

11 december 2021 Kerstactie PvdA IJsselstein

 

IJsselstein heeft zich van zijn beste kant laten zien. Bij de rode PvdA tent voor het stadhuis zijn op woensdag 8 en zaterdag 11 december meer dan 35 winkelwagens vol met speelgoed, boeken, puzzels en spelletjes gedoneerd. 

Door de inspanningen van onze lokale PvdA-ers en de gulle giften kunnen we samen met de Voedselbank de kinderen die wel een steuntje kunnen gebruiken een mooie kerst geven.

De hoeveelheid cadeaus is zelfs zo groot dat we ook buiten onze directe regio kinderen kunnen verwennen met een mooi cadeau.

We laten hier zien dat we als IJsselstein weten wat samen leven inhoudt. Met vrijwilligers en vooral de inwoners van IJsselstein zorgen we zo voor een onvergetelijke kerst voor gezinnen en kinderen die echt een steuntje in de rug kunnen gebruiken.” vertellen Marlieke van Schalkwijk, lijsttrekker van de PvdA, en bestuurslid Ad van Dongen.

De reacties op beide dagen waren hartverwarmend van jong en oud; verlegen kleuters maar ook nog vitale 90-ers wisten de weg naar de Rode Tent te vinden. Kinderen kwamen zelfs zakgeld brengen, mensen kwamen vragen welk speelgoed er nodig was en kwamen later terug met nieuw speelgoed dat speciaal was gekocht. Fantastisch!

Naast het speelgoed is er ook bijna Euro 250,- gedoneerd waarmee de PvdA een activiteit voor de IJsselsteinse jeugd wil organiseren. En zo zullen we zorgen dat de gulle giften op een goede plek terecht  komen!

Onder het genot van een warme chocomel met slagroom werden er ook veel zaken gedeeld met onze kandidaat raadsleden.